sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Kevät keikkuen tulevi....

Taas hieman lipsahti tämä blogikirjoittelu, mutta kun vaan tuppaa olemaan niin kiirus.Paljon on opiskelurintamalla tapahtunut ja eteenpäin mennään hitaasti, mutta varmasti.Välillä on ollut oikein tuskan hiki, kun katsoo almanakkaa ja deadlinet lähestyvät uhkaavasti. Miten sitä onkin kevääksi kertynyt niin paljon hommia, valinnaisainekurssit tietenkin hieman lisäävät vielä normaalia kuormaa, mutta niistäkin taidetaan selvitä.

Ryhmän kanssa käytiin vähän valamassa uskoa itseemme ja toisiimme ryhmäcoachingissa viime viikonloppuna. Tosi mukavaa oli nähdä pitkästä aikaa ihan livenä, kun muutoin on treffattu vain skypessä. Coachimme Jorman palaute työskentelytavoistamme ja ryhmän yhteishengestä oli mairittelevaa kuultavaa ja vahvisti uskoamme tulevaan. Saimme puida oikein urakalla ryhmämme toimintaa ja toimintatapoja sekä miettimään tulevaa. Hieman ehkä joudumme mukaavuusaluitamme muokkaamaa syksyllä, mutta haasteet otetaan vastaan....

Aurinkokin on pikkuhiljaa ilmestynyt pilvien takaa ja sehän tarkoittaa sitä, että päivät pitenevät ja kevät sekä jossain vaiheessa kesäkin sieltä putkahtaa. Vielä ei ole varaa laiskotella, vaan päinvastoin nyt on piiskattava itsensä vielä jaksamaan muutamat kurssit loppuun, mutta joskus tulevaisuudessa tämäkin ajanjakso elämässä on ruusuisena muistoissa ja sitä osaa nauttia opiskelun saavutuksista. Nyt on vielä syytä olla tehokas jonkin aikaa!




Kevättä rinnassa Tessalla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti