maanantai 17. joulukuuta 2012

Tohtoriksiko tässä mutustellaan?


Niin sitä rupeaa syksyn urakka vetelemään viimeisiään. Syksyn kolmas oppimistehtävä on viittä vaille valmis ja voidaan hieman hengähtää joulun aikaan...tai ei ihan. Itselläni on joulunpyhiksi mukavaa luettavaa "Reading the classics" - kirjojen parissa, mutta onneksi on todennäköisesti suklaakonvehdit siinä seurana.

Nyt kun on vauhtiin päästy ja taas mietitään, mitä kivoja kursseja voisi keväällä vapaasti valittaviin opintoihin ottaa, niin silmiini osui nettisurffailussa mielenkiintoinen artikkeli siitä, onko yamk-tutkinnon jälkeen vielä elämää eli onko mahdollista jatkaa opiskelujaan ylemmälle tasolle, jos intoa riittäisi.

Turun Sanomien artikkeli aiheesta

Ja näinhän se on, että KYLLÄ! Joten jos hirmuinen into on joskus tulevaisuudessa, niin eikun yliopistoon jatkamaan vaikkapa tohtoriksi... Tällä hetkellä työn, perheen ja opiskelun yhteensovittaminen on ihan riittämiin, mutta eihän sitä ikinä tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Ainakin se on varmaa, että maisteristason tutkintoa tässä ollaan porukalla puuhaamassa ja sitä on kiva makustella sohvalla pipareita ja muita herkkuja mutustellessa!

Omasta puolestani hirrrmuisen hyvää joulunaikaa kaikille!




-mutustelumestarina Tessa-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti