maanantai 21. tammikuuta 2013

Ain laulain työtäs tee....

Uusi vuosi on tuonut paljon uutta tullessaan ja tahti sen kuin jatkuu, kiitos "harrastuksemme" opiskelun. Jenni kertoikin jo aiemmin saaneensa uuden työpaikan, eikä tässä vielä kaikki, kuten mainosmies sanoisi, sillä niin olen minäkin.

Täytyy sanoa, että aikamoista opettelua se uuden työn aloittaminenkin on. Pitäisi oppia tuntemaan ihmisten nimiä, talon tapoja ja totutella moneen uuteen toimintatapaan sekä lukea sääntöjä, organisaatiokaavioita yms. yms. Sen lisäksi pitäisi vielä tehdä niitä ns. oikeitakin töitä pikkuhiljaa.

Nyt sitä vaaditaan uskoa, sisua ja ennenkaikkea organisointikykyä ja jaksamista, sillä reilun puolen vuoden aikana on jo tapahtunut niin paljon muutosta ja tahti sen kuin kiihtyy. Jokunen valvottu yö on jo vietetty, yrittäen jäsennellä aivoissa olevan tiedon sekamelskaa ja päällimmäisenä tällä hetkellä pyörii opinnäytetyön aihe. Se on meillä nyt kuuma peruna, sillä jo maaliskuussa pitäisi sellainen esitellä koko ryhmän seminaaripäivässä. Niin se aika menee, juurihan sitä aloiteltiin orientaatiojaksolla ja nyt jo ajatuksia pitäisi suunnata grande finaalia kohden....jokunen kurssi tietenkin pitäisi vielä suorittaa siinä välissä, mutta ei kun nokka kohti haasteita ja ...." ai laulain työtäs tee...."


Laulutunnelmissa, Tessa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti