tiistai 13. marraskuuta 2012

Asiakkuus, hanke, projektit, kustannuslaskelmat, analyysi...

No nyt on Asiakkuuksien hallinta ja johtaminen-opintojakso päässyt alkuun. Ensimmäisen verkkoluennon jälkeen päässä pyörii kaikenlaista ja on hiukan hankala hahmottaa mihin niistä tarttuisi. Mutta tämä ei sinänsä ole uusi tilanne, tältä on tuntunut lähes jokaisen opintojakson alussa. Kun opintojakso etenee niin asiat alkaa hakeutua omille paikoilleen ja kokonaisuus hahmottua.

Taas on opiskeluryhmä enemmän kuin paikallaan. Kun asioita pallotellaan ryhmäkeskusteluissa ees sun taas niin jossain vaiheessa palaset loksahtaa kohilleen. Jo heti ensimmäinen keskustelu avasi aihetta lähestulkoon enemmän kuin ensimmäinen luento. Taas kerran voimme todeta että hyvä opiskeluryhmä on kaiken A ja O.

Nyt siis pitäisi lähteä tekemään oppimistehtävää, jossa tarkoituksena on suunnitella asiakkuuden hallinnan kehittämishanke, joka tulee koostumaan useasta projektista. Tässä tuleekin siis samalla opiskeltua projektin hallintaa. Ja kuten alla olevasta kuvasta näemme, projektin hallinta onkin äärimmäisen tärkeää.

Näihin kuviin ja tunnelmiin

Sanna K



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti