tiistai 27. marraskuuta 2012

We Wish You a Merry Christmas

Niinhän se on, että kyllä opiskelija(kin) tarvitsee elämäänsä piristystä, kuten Kristian tuossa viimeksi kirjoitteli. Syksy on ollut pimeä kuin mikä ja sen vuoksi minä jo olen laitellut jouluvaloja naapureiden iloksi tai kiusaksi, ihan miten sen kukin kokee!

Vaikka moni on sitä päivitellyt, miten sitä jo meillä on joulukoristeet kaivettu naftaliinistä ja piparien leipomista suunnitellaan, niin itse koen sen jotenkin niin rentouttavana, että aloitan hyvissä ajoin valmistautumisen. Sama se on opiskelunkin kanssa.... hyvissä ajoin tehtävien pariin ja tekstiä tuottamaan, jotta ei iske viime hetken paniikki. Onneksi meidän ryhmällä sellaista ei ole ollut ollenkaan havaittavissa, vaan kaikki on hoitunut hyvissä ajoin ja aikataulussa.

Verkkokurssilaisina emme varmaankaan tule viettämään perinteisesti pikkujouluja, mutta voitaisiinhan niitäkin harkita virtuaalisesti some-maailmassa? Skype-pikkujoulut??

Kyllä se vain niin on, että rankka työ ja opiskelu vaatii vastapainoa ja sitä kukin saa erilaisista asioista. Pääasia on se, että sitä vastapainoa kullakin on, jotta jaksaa painaa. Meillä yamk-opiskelijoilla on vielä pitkä rupeama edessä. Syksy on kuitenkin mennyt kuin siivillä ja intoa riittää edelleen. Nyt jo tuutoriopettajamme suuntasi ajatuksemme kohti ensi vuotta ja uusia kurssivalintoja.

Pieni hengähdystauko joulu-tammikuussa tekee varmasti hyvää meille kaikille ja sitä odotellessa jaksetaan vielä rutistaa yksi iso kehittämistehtävä porukalla... vaikkapa joululauluja taustalla kuunnellen!

 
Joulunalustunnelmissa
-Tessa-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti