torstai 11. lokakuuta 2012

Me vaativat aikuisopiskelijat...

Työelämä vaatii jatkuvaa itsensä kehittämistä oman työn mielekkyydenkin kannalta. Me aikuisopiskelijat, jotka opiskelemme työn ohessa, haluamme saavuttaa tutkinnon avulla lisäarvoa itsellemme ja työhömme. Voisi sanoa, että tavoitteet ja odotukset ovat erittäin korkealla. On muistettava, että tämä on haaste myös opettajalle. Olen huomannut itsestäni, että jos verkkoluennolla käsitellään jotain aihetta, joka ei niin paljon kosketa minua, niin hieman turhaudun, mutta asiakokonaisuuksia on ajateltava kokonaisvaltaisesti. Kuitenkin alunperin asettamaani tutkinnon selkeää tavoitetta kohden olen kokoajan menossa.

Opiskelutaival on aika alussa vasta, mutta uskon ja toivon, että kaikesta oppimisesta on hyötyä minulle ja sitä kautta tiettyä lisäarvoa tulevalle mahdolliselle omalle yritykselleni, joka tässä vaiheessa on vielä aika tuntematon möykky. Paljon hahmotelmia ja ajatuksia on paperilla, mutta vielä on paljon kehittymistä ja oppimista edessäpäin. Todella innolla odotan tulevaa, elämme jännittäviä aikoja!

Opiskelumotivaatio on erittäin tärkeä asia. Me jokainen ryhmämme jäsenistä tulevat erilaisista taustoista, eri alan töistä ja eri paikkakunniltakin, sekä toisilla on lapsia ja perhe. Se asia, joka meitä yhdistää, on saman tutkinnon suorittamisen lisäksi opiskelumotivaatio. On hienoa huomata, miten löydämme kaiken muun elämän lisäksi aikaa palaveerata viikottain ja työstää kurssien tehtäviä. Opiskelu tuntuu mielekkäältä, mutta vaativana aikuisopiskelijana odotan myös saavani vastinetta opiskeluun käyttämälleni ajalle tulevaisuudessa.

Näissä torstain tunnelmissa jatketaan harjoituksia...


* Jenni K, yrittäjyyden ja liiketoimintaosaamisen ko., YAMK/HAMK, kiinnostuksen kohteet: yrittäjyys, markkinointi, myynti, kansainvälisyys

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti