torstai 4. lokakuuta 2012

Vieroitusoireita?

Kuten maanantain kirjoituksessa todettiin, niin opintojakso, jonka innoittamana tämän blogin pitämisen aloitimme on kohta saatu päätökseen ja ensimmäiset opintopisteet ropsahtavat (toivottavasti) "tilillemme"....enään 85 op siis jälkellä, JIPPII! Matkamme kohti suurta tuntematonta eli yamk-tutkintoa on entistä lähempänä.

Kun tässä on tottunut jo viikoittain blogiin kirjoittelemaan, niin johan tässä tulee vieroitusoireita, kun tahti hiljenee. Saa nähdä,  millaisia vieroitusoireita opiskelun päättäminen sitten joskus aiheuttaakaan....? Tietenkin opiskelutahtikin kiihtyy, joten aika ei varmaankaan riittäisi samaan kirjoitustahtiin. Mukavaa tämä kuitenkin on, kun tätäkin pystyy tekemään ryhmänä ja teknisesti yllättävän helppoa. Jos joku ei bloggailua vielä ole kokeillut, niin voin suositella lämpimästi.

Sosiaalinen media, verkostoituminen ja ryhmätyö verkossa on tullut ainakin tutuksi viime viikkojen aikana niin meidän ryhmälle kuin muillekin pienryhmille kurssillamme. Kaikille ne taitavat jäädä jonkinlaisiksi työkaluiksi pysyvästi, toisille ehkä enemmän kuin toisille, mutta aivan varmasti ei porukassamme sellaista henkilöä ole, joka niitä ei käyttäisi enemmän kuin ennen opiskelun alkamista. Toivottavasti emme tule niistä kuitenkaan liian riipuvaisiksi, sillä onhan se mukavaa tavata ja vaihtaa kuulumisia ihan face to face!

Sosiaalisissa tunnelmissa -Tessa-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti