maanantai 1. lokakuuta 2012

Sosiaalista mediaa parhaimmillaan

Olen aktiivisti seurannut blogin lukijoiden sijaintia maapallolla. Huomasin, että yllättävän paljon lukijoita on ulkomailta. Pohdinkin kysymystä, miten/miksi blogiamme luetaan myös ulkomailla. Pienen pähkäilyn päätteeksi tulin tulokseen, että maailma on viimeisen kymmenen vuoden aikana teknologian kehityksen myötä omalla tavallaan pienentynyt.

Samalla on muodostunut kontakteja ulkomaille koulun, työn ja ystäväpiirin muodossa. Ihmiset elävät samanlaista arkea, missä sitten ovatkin. Vaikka olisin toisella puolella maapalloa, niin Facebookin ystävät ovat kuitenkin lähellä. Mielenkiintoista havaita kuinka välimatkat ovat lyhentyneet ja myös puhelimen käyttö vuorovaikutuksessa on vähentynyt. Onko muutos ollut hyvästä vai pahasta? Sen saa toki jokainen itse päättää.

Seuraavaksi ilmoitusluontoinen asia itse blogista. Kirjoitusrytmimme muuttuu tämän kirjoituksen myötä. Ensimmäisen loistavan opintojakson jälkeen olemme tulleet tutuiksi sosiaalisen median ratkaisujen kanssa sekä blogin kirjoittaminen/pitäminen on alkanut tulemaan osaksi viikkorytmiä. Kirjoitustulva ei ole loppumassa, vaikka siirrymme kirjoittamaan erilaisella rytmillä blogia. Uudet kirjoituspäivät ovat tiistai ja torstai.

Tiistai terveisin maanantaina

Kristian

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti