keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Maailmanvalloitus käynnissä

Kohta alkaa olla ensimmäinen opiskelukuukausi takana ja jo nyt hurja tietotulva on vallannut pään. Miten uskomattoman paljon kaikkea mielenkiintoista tietoa onkaan tarjolla. Maailmankuvani avartuu päivä päivältä ja tuskin maltan odottaa mitä kaikkea onkaan vielä tulossa.

Kun on ollut kaksitoista vuotta samassa työpaikassa niin sitä on jotenkin siiloutunut poimimaan vain sitä tietoa mikä liittyy siihen omaan työhön. Uuden oppiminen muualtakin kuin juuri nykyisestä työstä olisikin hyväksi kaikille ettei jämähdä paikoilleen. Toki joku voi olla ihan tyytyväinen "jämähdykseen". En missään nimessä väitä, että kaikkien pitäisi olla samanlaisia. Mutta minulle opiskelun hyvät puolet on tullut esiin jo ensimmäisen kuukauden aikana.

Saa sitten nähdä hiipuuko tämä alkuinnostus seuraavan kahden vuoden aikana vai pystynkö vetämään samalla innolla loppuun asti. Uskon, että väsymistä tulee jossain vaiheessa. Työn, opiskelun ja harrastusten yhdistäminen kun ei aina ole helppoa. Uskon kuitenkin selviytyväni voittajana.

Kirjoittaja Sanna K., valtion virkamies joka haluaa kehittää itseään ja organisaatiotaan YAMK-tutkinnon avulla.Opiskelee HAMKissa Yrittäjyyden ja liiketoimintaosaamisen koulutusohjelmassa.

2 kommenttia: