torstai 13. syyskuuta 2012

Ylempi amk-tutkinto - selkeää oppimista ja motivoitunutta osaamista monella eri alalla

Jo esimerkiksi Hämeenlinnassa aloittaa kourallisia YAMK-opiskelijoita yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon alalta, luonnonvara- ja ympäristöalalta, sosiaali-, terveys- ja liikunta-alalta sekä tekniikan ja liikenteen alalla. Monialaista korkeakouluosaamista löytyy, ja mikäli eri alaan erikoistuneet kasaavat voimansa vielä yhteen, niin voi vain kuvitella mitä innovaatioita on mahdollista syntyä.

Näin alkusyksystä opiskelun alkumetreillä on erittäin tärkeää asettaa itselle tavoitteita tulevalle opinpolulle. Ylempi amk-tutkinto - yrittäjyyden ja liiketoimintaosaamisen koulutusohjelma. Mitä haluan oppia? Mitkä ovat ammatilliset tavoitteeni? Yrittäjyys kiinnostaa. Millainen yrittäjä menestyy? Mielestäni työelämälähtöinen opetus on kaikkein tärkein asia. Miten minä sovellan näitä tietoja käytännössä? Käytännönläheisyys tulee näkyä. Tavoitteenani on saada eväitä yrityksen perustamiseen. Tämä on suuri haaste. Uskon, että ylempi AMK-tutkinto kykenee vastaamaan tähän haasteeseen omalta osaltaan motivoituneille aikuisopiskelijoille tarjoamalla oppia ja menetelmiä, jota soveltaa käytännön työssä ja yrityksen perustamisessa.


* Jenni K, yrittäjyyden ja liiketoimintaosaamisen ko., YAMK/HAMK, kiinnostuksen kohteet: yrittäjyys, markkinointi, myynti, kansainvälisyys

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti