torstai 27. syyskuuta 2012

Vähiin käy ennekuin loppuu... ensimmäinen opintojakso.



Reilu kuukausi opintoja takana ja ensimmäisen opintojakson, osaamisen kehittäminen verkkoympäristössä, deadline on sunnuntaina, ja kaikkien pienryhmiemme yhteenveto 3.10. Jos / kun menee, niin kuin Strömsössä, 5 opintopistettä opintorekisteriin ja arvosana asteikosta  1-5.

Jakso oli kaikenpuolin monipuolinen, osaaminen kehittyi. Lisäksi oma pienryhmäni hitsautui hyvin yhteen ja paljon monipuolisia ideoita sekä toimintatapoja tuleville opintojaksoille on nyt käytettävissä.
Tämän loppumaisillaan olevan opintojakson yhtenä ”haasteena” otimme blogin rakentamisen ja ylläpidon. Uskallan luvata ryhmämme puolesta, että blogimme päivittyy myös jatkossa.

Toisen loppu on toisen alku, niin nytkin. Muutoksen ymmärtäminen ja johtaminen-opintojakso on juuri alkanut. Jaksolla käsittelemme useita mielenkiintoisia aiheita, kuten missä ja millainen Suomi on vuonna 2030, onko nykyiselle velkataloudelle loppua ja mikä on asiantuntijana työskentelevän tulevaisuuden näkymät, valta ja vastuu. Teemoja lähestytään skenaarioajattelun näkökulmasta. Odotan innolla, millaisia näkökulmia löydämme varsinkin asiantuntijan roolin tarpeesta tulevaisuudessa

Syksy etenee hyvää vauhtia kohtia talvea. (Toivottavasti myös opinnot) . Tuleviin lumisateisiin ja vast. voi jatkossa varautua asentamalla puhelimeesi Boondogglen  Winter Wake-up sovellus. Sovellus kerää yön aikana tietoa  sään muutoksista. Jos odotettavissa esim. lumimyrsky, niin sovellus aikaistaa asettamaasi herätysaikaa. Ja näin et myöhästy esim. töistä, ai kun kätevää! lisää täältä Winter Wake-up

Tulevaa opinnäytetyön aihetta miettiessä...

















Olen Saku I. Työskentelen Op-Pohjola-ryhmässä ja minulla on yli 10 vuoden kokemus pankin asiantuntija- ja esimiestehtävistä. Tavoitteena verkostoitua sekä laajentaa ja kehittää omaa osaamista, ja tätä kautta tuoda uusia näkökulmia myös oman organisaation käyttöön YAMK-tutkinnon avulla.

1 kommentti: